Produkter

[rev_slider head]

 

produkter

Cambridge Viktprogram erbjuder måltidsersättningar bestående av soppor och shakes som du äter istället för vanlig mat.

Sensommar erbjudande Cambridge Svampsoppa

Ordinarie pris 515 kr

NU: pris 200 kr

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, dock längst till den 31 / 8 – 2012Måltiderna innehåller alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver men endast 160 kcal/måltid. Väljer du att äta Cambridge som enda näring äter du 3 måltider/dag och går då ner snabbt och enkelt i vikt.
Smaker – kyckling, grönsak, svamp, jordgubb, mintchoklad, choklad, vanilj, banan, cappucino.

Mättande mellanmål/näringstillskott
Cambridge mellanmålbars är fullvärdiga måltider som du kan ersätta en eller flera av dagens måltider med. Barsen används med fördel som mellanmål, näringstillskott vid träning, när du inte hinner äta lunch eller som ett hjälpmedel att hålla vikten. Varje bar är berikad med vitaminer och mineraler och innehåller 33% av den rekommenderade dagliga mängden av alla näringsämnen du behöver, men endast 202 kcal/bar.
Smaker – citron och Jordgubb/Äpple.

Nyhet – Mellanmål bars med fem nya smaker!
Nu finns även smakerna tranbär, apelsinchoklad, mintchoklad, choklad, jordnöt som mellanmål bars till försäljning hos din rådgivare. Barsen kan användas som nyttiga mellanmål av alla familjens medlemmar och innehåller endast 172 – 186 kalorier per bar.

Matig frukostgröt
En smakrik och mättande gröt som komplement till soppor och shakes och passar utmärk som frukostgröt. Innehåller 33% av alla den rekommenderade dagliga mängden av alla näringsämnen som kroppen behöver men endast 143 kcal/måltid.
Smak – Kanel & Äpple

Lättdryck
Uppfriskande drycker i 3 fräscha smaker helt utan socker. Blandas enkelt med vanligt vatten till en härlig måltidsdryck. Köps i små praktiska förpackningar som enkelt tas med i handväskan eller fickan.
Smaker – äpple, citron och persika.