Händer & Fötter

[rev_slider head]

 

händer

Våga visa dina händer. Hos oss får du dina händer omskötta. Vi masserar, peelar och gör dem mjuka och lena. En manikyr betyder mycket både för ditt kroppsspråk och välbefinnande. Dina naglar får fin form och bättre kondition. Torra nagelband blir elastiska och mjuka. Ett lack i diskret nyans eller klassiskt rött ger en vacker finish.

Manikyr
Handbad, behandling av naglar och nagelband. Avslappnande massage med vårdande och mjukgörande creme. Avslutas med lackning.
Ca 50 – 60 min 525 kr

Spa manikyr
Lyxig behandling för dina händer. Inleds med peeling, därefter handbad, behandling av naglar och nagelband. En lyxig och vårdande handmask, som följs av hand och underarmsmassage. Avslutas med lackning.
80 min 570 kr

Fransk Manikyr
Handbad, behandling av naglar och nagelband. Avslappnande massage med vårdande och mjukgörande creme. Avslutas med fransk lackning.
80min 570 kr

Lackning
20 min 125 kr

Klippning av naglar30 min 200kr

fötter

Gör också dina fötter glada. Bjud dem på en pedikyr då och då. Valkar och förhårdnader tas bort. Naglarna ansas och får rätt längd. En välgörande fotcreme gör fötterna mjuka och lena. Ett färgat lack förvandlar dina tånaglar till en prydnad om du så önskar. Dina fötter känns som nya.

Pedikyr
Inleds med fotbad. Förhårdnader tas bort och fötterna filas mjuka. Naglar klipps och nagelbanden putsas. Fotmassage i en vårdande och mjukgörande creme. Avslutningsvis kan ni köpa till lackning av tånaglar säg då till vid bokning kostnadstillägg 125 kr.
60 min, 550 kr

Spa pedikyr
Pedikyr + peeling, fot och underbensinpackning
80 min 630 kr

Permanent tålackning Innan besöket ska ni ha tagit bort tidigare lack.
60 min 450 kr

Avbokningar
Vid enskilda bokningar debiteras kunden 100 % samt faktureringsavgift 45 kr om avbokning inte skett minst 24 timmar innan aktuell bokningstid. Avbokning kan ske via mail info@carino eller telefon 016 – 14 85 22 det förekommer att vi inte alltid kan ta telefonen direkt, vänligen prata då in ditt namn, datum och tid på den aktuella bokningen, Vi läser och lyssnar av regelbundet, och ser där den aktuella tiden när ni kontaktat oss.