cambridge

[rev_slider head]

 

Minette

Sommaren 2013

Under V 28, 29, 30 når ni mig via sms 070 -716 22 61. Skriv sms med namn och telefon nummer och vilka soppr ni önskar köpa, jag kontaktar er så snart jag kan.Jag heter Minette Tigerfalk och är Certifierad rådgivare för Cambridge Viktprogram. Vill du gå ner snabbt, säkert och hålla vikten. Då har du hittat rätt.

Här kombineras en välsmakande VLCD (lågkaloridiet) i form av soppor, mjölkdrinkar och bars och möjlighet till coachning av mig som konsulent i smågrupper eller enskilda möten. Där du får coachning, stöd och lär dig om näringslära och beteendeförändring.

Kuren har fått över 280 000 kunder i Sverige att gå ner i vikt. Bli en av dem Du också.

Jag har använt cambridge som mellanmål. och efter min graviditet gått ner 3 kg på 3 veckor med Cambridgekurens produkter som även är en del av min kosthållning året runt, jag vet därför att det fungerar. Då jag även idrottar mycket, 5 -6 pass / vecka så är våra bars ett perfekt mellanmål direkt efter träning. Cambridge Viktprogram är godkänt av livsmedelverket som enda näring och är en mycket säker och effektiv viktminiskningsmetod.

För bästa resultat är det bra om man följer ett viktminskningsprogram med mig som konsulent i samband med Cambridge Viktprograms produkter. Du kan själv styra takten på din viktminskning. Räkna med att gå ner 15-25 kg på 10 veckor om du är mycket överviktig.